Сучасні інструменти дієвої комунікації: block chain технології

Автор(и)

  • Н. Гуленко Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • Т. М. Яворська Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Інноваційні інформаційні технології відіграють важливу роль в соціокультурній комунікації, створюють і поширюють нові способи розповсюдження інформації та доступу до інформаційних ресурсів. Сучасними та актуальними інструментами дієвої комунікації є інноваційне програмне забезпечення, застосунки, вебсайти, цифрові технології. В зв’язку з зростанням та популяризацією бізнесу в мережі Інтернет, на новий рівень виходить технологія блокчейн, яка нині активно впроваджується в усі сфери діяльності суспільства.

Біографії авторів

Н. Гуленко , Донецький національний університет імені Василя Стуса

здобувач освіти

Т. М. Яворська , Донецький національний університет імені Василя Стуса

канд. пед. наук, старший викладач кафедри інформаційних систем управління

Посилання

Блокчейн і поліпшення бізнес-процесів. URL: https://indevlab.com/uk/blogua/blokchejn-i-polipshennya-biznes-protsesiv (дата звернення 25.10.2021)

Технологія Блокчейн в малому бізнесі. URL: https://guland.com.ua/kryptovalyuta/blockchain/blokcheyn-vbiznesi.htm#TBB2.1. (дата звернення 25.10.2021)

Доступно о блокчейне. URL: https://www.amd.com/ru/technologies/blockchainexplained (дата звернення 25.10.2021)

Как блокчейн помогает развивать и трансформировать бизнес. URL: https://www.c rn.ru/news/detail.php?ID=152900. (дата звернення 26.10.2021)

Технологія блокчейн для бізнесу. URL: https://vc.ru/crypto/150380-tehnologiyablokcheyn-dlya-biznesa. (дата звернення 26.10.2021)

Выбираем блокчейн для своего бизнеспроекта: какое решение наиболее целесообразно. URL: https://forklog.com/vybiraem-blokchejndlya-svoego-biznes-proekta-kakoe-reshenie-naibolee-tselesoobrazno. (дата звернення 25.10.2021)

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-12-14

Як цитувати

[1]
Гуленко , Н. і Яворська , Т.М. 2021. Сучасні інструменти дієвої комунікації: block chain технології. Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень. (Груд 2021), 16-19.

Номер

Розділ

Секція 1. Інформаційно-комунікаційна діяльність