Вплив політичного іміджу на результати діяльності провідних компаній цифрової дистрибуції на тлі російського вторгнення в Україну

Автор(и)

  • М. В. Дубель Донецький національний університет імені Василя Стуса

Ключові слова:

політичний імідж; російське вторгнення в Україну; цифрова дистрибуція; розвиток компаній

Анотація

Повномасштабне вторгнення російських військ на територію України на початку 2022 року призвело до певного поділу компаній на ті, що обрали збереження політичного іміджу, і відповідно, вийшли з ринку росії, і ті компанії, що обрали шлях грошей країни-агресора. Слід зазначити, що на думку автора дослідження, продукти цифрової дистрибуції можна поділити на інструменти (програмне забезпечення, спеціальні додатки) та інформаційно-розважальний контент (фільми, музика). Звісно, щоб ізолювати росію, насамперед ефективніше буде заборонити розповсюдження саме програмного забезпечення, проте обмеження у розважальних ресурсах теж має певні ефекти впливу, хоч і у менш стратегічному значенні.

Біографія автора

М. В. Дубель , Донецький національний університет імені Василя Стуса

д-р філософії з міжнародних економічних відносин, старший викладач кафедри політології та державного управління

Посилання

Dubel M. Transformation of the distribution field under the digitalization process. Business Management. 2020. Т. 32. № 1. P. 86–100.

Дубель М. В. Трансформація бізнес-процесу дистрибуції під впливом глобальної діджиталізації. Донецький національний університет імені Василя Стуса, Вінниця, 2022. 250 с.

Netflix Annual Reports & Proxies. URL: https://ir.netflix.net/financials/annual-reports-andproxies/default.aspx (дата звернення: 15.11.2023).

Alphabet Investor Relations. URL: https://abc.xyz/investor/ (дата звернення: 15.11.2023).

Microsoft Annual Reports. URL: https://www.microsoft.com/en-us/Investor/annualreports.aspx (дата звернення: 15.11.2023).

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-01-02

Як цитувати

[1]
Дубель , М.В. 2024. Вплив політичного іміджу на результати діяльності провідних компаній цифрової дистрибуції на тлі російського вторгнення в Україну. Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень. (Січ 2024), 78-80.

Номер

Розділ

Секція 2. Політичні технології та державне управління