Обґрунтування доцільності інвестиційного проєкту

Автор(и)

  • Н. О. Ткачук Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • Л. П. Половенко Донецький національний університет імені Василя Стуса

Ключові слова:

доцільність; інвестиційний проєкт; аналіз; витрати; прибуток

Анотація

Фінансова стійкість підприємств є ключовим чинником розвитку української економіки. Для забезпечення стабільності підприємства необхідне постійне оновлення та розвиток. Для будь-якої реорганізації та удосконалення потрібні ресурси, тому постає питання максимально ефективного їх розподілу та використання. Інвестиційний аналіз налічує безліч способів, за допомогою яких можна майже безпомилково визначити доцільність, ефективність та окупність інвестиційного пpоєкту. ТОВ «Пирятинський сирзавод» – велике підприємство харчової, зокрема сиро-молочної промисловості, розташоване в місті Пирятині Полтавської області, є складником групи компанії «Молочний альянс», у 2-й половні 2000-х років є провідним у своїй галузі не лише в Полтавському регіоні, а й загалом у країні, має багато відзнак і нагород за якість і властивості продукції, яка випускається під торговою маркою «Молочний Шлях» [1].

Біографії авторів

Н. О. Ткачук , Донецький національний університет імені Василя Стуса

здобувач вищої освіти

Л. П. Половенко , Донецький національний університет імені Василя Стуса

канд. пед. наук, доцент, доцент кафедри прикладної математики та кібербезпеки

Посилання

Аналіз ринку сиру в Україні. URL: https://prо-соnsultіng.uа/uа/іsslеdоvаnіеrуnkа/аnаlіz-rуnkа-sуrа-v-ukrаіnе-2022-gоd (дата звернення: 06.011.2023).

Звітність підприємства ТОВ «Пирятинський сирзавод» за 2022 рік. URL: https://mіlkаllіаnсе.соm.uа/tооls/сms/sіtе/dоwnlоаd.php?url=/uplоаds/sіtе_fасtоrу_dосs/fіlе/0008/ 57.pdf&nаmе=rісhnа-іnfоrmаtsіуа-еmіtеntа-tsі (дата звернення: 07.011.2023).

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-01-04

Як цитувати

[1]
Ткачук , Н.О. і Половенко , Л.П. 2024. Обґрунтування доцільності інвестиційного проєкту. Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень. (Січ 2024), 246-248.

Номер

Розділ

Секція 4. Математика, технології інтернету речей, кібербезпека