Титул і зміст збірника. - імені Василя Стуса, 2021 , © Донецький національний університет (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2021)
У матеріалах всеукраїнської науково-практичної конференції «Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень» висвітлено аспекти наукових досліджень з різних галузей для вирішення актуальних проблем сучасної науки; висвітлення переваг міждисциплінарних досліджень та заохочення до створення спільних міждисциплінарних наукових проектів; налагодження контактів між молодими вченими з різних галузей науки для проведення подальших досліджень.