Особливості українського туристичного документування в умовах пандемії - Ковальська , Л.А.; Погоріла, Ю.В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2021)
Туристичне документування в Україні можна умовно поділити на два основні етапи розвитку: етап зародження і розвитку документаційного забезпечення та етап трансформації туристичного документування у зв’язку із COVID-19.