Оптимізація методів аналізу та сумаризації тексту для формування звітів онлайн зборів - Гладіголов , С. С.; Баєв , А. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2021)
Представлене дослідження націлено на оптимізацію сучасних методів NLP з аналізу тексту та абстрактивної сумаризації: аналізу запису зібрання та формування відповідних звітів. Будуть використанні сучасні технології аналізу даних такі як, PyTorch, TensorFlow, Numpy, Pandas, SciPy, fastText тощо. Головною метою дослідження є практична оптимізація метрик ROUGE та створення актуальної моделі для набору даних DialogSum.