Висвітлення теми вакцинації у Telegram каналах українських політиків - Лучицька , Ю.О.; Стеблина , Н. О. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2021)
У епоху діджіталізації політикам важливо знайти найефективніші платформи для комунікації та підтримки зв’язку із громадськістю. Одним із таких каналів є месенджер Telegram. Серед головних його переваг над іншими каналами комунікації є відсутність стрічки новин як такої, саме тому новина точно не загубиться, а отже її побачать більша кількість користувачів. Також серед переваг варто зазначити і швидкість розповсюдження інформації, адже дана платформа використовується як месенджер у першу чергу, тому користувачі витрачають на нього більше свого часу.