Регулятивні дії для стабілізації економіки України в умовах невизначеності - Гарматій , Н.М. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Події, які відбуваються зараз в Україні, а саме військова інтервенція російської федерації, задають серйозних збитків національній економіці, і хоча військові дії ще тривають, але на нашу думку потрібно вже розробляти стратегії та напрямки для швидкого відновлення національної економіки і подальших шляхів євроінтеграційних процесів для вітчизняних підприємств та компаній.