Компенсація температурної залежності у датчику положення для тренажера «Боксерська груша» - Сіряк , Ю.В.; Чернов , Д.В.; Крижановський , В. Г. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Метою роботи є компенсація температурної залежності в датчику положення MPU6050.