Моделювання всесвіту - Хмель , А.Є.; Ніколюк, П.К. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Ми дуже мало знаємо про те, що сталося одразу після Великого вибуху. У зв’язку з цим у своїх дослідженнях вчені часто покладаються на комп’ютерне моделювання Всесвіту. Це допомагає краще зрозуміти, як він формувався і розвивався.