Використання математики в розробці комп’ютерних ігор - Стефанишен , А. А.; Половенко , Л. П. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Сьогодні сфера розробки відео-ігор(надалі: геймдев) розвинулася до величезних розмірів, тому майже кожен, хто так чи інакше пов’язаний з розробкою певного ПЗ, задумувався про те, щоб піти у сферу геймдеву.