Модель Харрода-Доммара: переваги та недоліки - Підруцький , Д.А.; Половенко , Л.П. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2022)
Метою дослідження моделі Харрода-Домара є аналіз актуальності даної моделі в сучасних дослідженнях.