Титул і зміст збірника. - 2023, © Колектив авторів; імені Василя Стуса, 2023, © Донецький національний університет (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Збірник містить матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень». Тематика збірника окреслює актуальні проблеми процесів міждисциплінарних наукових досліджень, які стосуються питань інформаційно-комунікаційної діяльності, політичних технологій та державного управління, прикладних інформаційних технологій, інформаційної безпеки, математики, технологій інтернету речей, кібербезпеки. Матеріали учасників конференції адресовано фахівцям та усім, хто цікавиться сучасним станом вивчення прикладних аспектів сучасних міждисциплінарних досліджень.