Інформаційне забезпечення побудови карти стратегічних груп для мерчендайзера - Анісімов , Д. О.; Прігунов , О. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Інтеграція мерчендайзерів у стратегічний аналіз є важливим етапом для ефективного управління дистрибуцією та продажами. Мерчендайзери відіграють ключову роль у вивченні та вдосконаленні взаємодії з роздрібними точками продажу.