Особливості захисту інформації на підприємстві - Гой , В. О.; Анісімова , О. М. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Тема захисту інформації на підприємстві є надважливою й актуальною. Компанії збільшуються, відбувається постійний потік людей, звільнення, стажування, не завжди люди є чесними й відкритими, а інколи і створюють спеціальні умови для використання інформації підприємства з власною метою. Тому керівництво повинно повністю забезпечити захист даних на усіх рівнях: і документів на матеріальних носіях, і інформації на електронних.