Використання асоціативного методу в соціальній сфері - Погоріла , Ю. В.; Лукаш , Г. П. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Асоціативний метод – це найбільш використовуваний метод, який допомагає менеджерам шляхом виведення образів передавати інформацію, створювати нові продукти та послуги і просувати їх. Найчастіше його використовують у соціальних мережах, які спеціалізуються на візуальному контенті – Facebook, Instagram, Tik-Tok, актуальних серед молодих людей. Проте слабкою стороною цього методу може стати надмірне зловживання нав’язливих асоціацій і таких, які мають двозначний підтекст, необхідно навести приклади таких асоціацій та провести їх аналіз.