Проблеми розвитку публічної політики України у воєнний період - Швець , К. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Умови воєнного стану в Україні поставили перед системою публічного управління нові виклики та загрози. Для їх подолання необхідно ретельно дослідити проблеми розвитку публічного управління в умовах війни. У цій роботі проаналізовано теоретичні розробки та концептуальні напрацювання вітчизняних і закордонних авторів з питань публічного управління в умовах воєнного стану. Визначено основні інституційні зміни, які відбулися в Україні внаслідок запровадження воєнного стану. Розкрито дисфункції в роботі формальних і неформальних інститутів нашої держави.