Огляд методів та способів виявлення аномальних станів комп’ютерних систем засобами інтелектуального аналізу даних системних журналів - Орлівська , В. О.; Загоруйко , Л. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Сучасні комп’ютерні системи використовуються в усіх сферах життя. Зростання загроз і атак в інформаційних технологіях робить моніторинг та виявлення аномалій у комп’ютерних системах невід’ємним. Інтелектуальний аналіз даних системних журналів – ключовий інструмент у цьому процесі.