Застосування технології інтернету речей - Підруцький , Д. А.; Січко , Т. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У сучасному світі, де технологічний прогрес нестримно крокує вперед, технології інтернету речей (Internet of Things, скорочено IoT) визначають новий рівень зв’язку та взаємодії між пристроями, навколишнім середовищем та користувачами. Ця технологічна революція втілює ідею «розумного» оточення, де пристрої автоматично взаємодіють та обмінюються даними, сприяючи оптимізації різноманітних процесів.