Моделювання зваженого орієнтованого графа за допомогою програми Maple - Труханська , В. О.; Сеник , І. О. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Графи – це математичні об’єкти, які являють собою взаємні зв’язки між об’єктами. Вони широко використовуються в різних галузях математики, зокрема в топології, алгебрі та теорії чисел. На сучасному етапі теорія графів швидко розвивається і знаходить все нові і нові застосування [1].