Культура Agile: вплив на ефективність командної роботи - Круць , Ю. О.; Василенко , В. Ю. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У поданому дослідженні аналізується вплив культури Agile на ефективність командної роботи та розглядаються її ключові принципи. Йдеться про те, що впровадження Agile підвищує продуктивність, сприяє гнучкому управлінню та швидкому реагуванню на зміни, знижує рівень конфліктів, що робить її актуальною для сучасного бізнесу.