Особливості реєстрації документів в державній податковій службі - Мисака , А. В.; Прігунов , О. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У цій статті висвітлено основні реквізити заповнення реєстраційно-моніторингової картки у системі електронного документообігу та запропоновано усунення проблем реєстрації вихідної кореспонденції.