Інноваційні підходи до комунікаційних систем для ефективної мотивації та стимулювання персоналу - Петровська , О. М.; Яворська , Т. М. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Дослідження присвячене новітнім підходам до комунікаційних систем, які сприяють ефективній мотивації та стимулюванню працівників. Розглядаються сучасні технології, що забезпечують зворотний зв’язок і підвищують залученість співробітників, а також приклади успішного впровадження, які демонструють позитивний вплив на продуктивність та атмосферу в колективі.