Маркетингова інформація як основа управлінського рішення в умовах сучасного бізнес-середовища - Січкарьова , А. Р.; Татакі , О. О. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Акцентовано на тому, що маркетингова інформація є підґрунтям для аналізу підприємством ринкових умов, поведінки споживачів та конкурентного середовища. Зокрема, представлено різні способи збору, обробки та використання маркетингової інформації через можливість формування ефективних управлінських рішень у контексті стратегічного планування.