Інформаційна політика ЄС із забезпечення безпеки діяльності користувачів в інтернет-середовищі - Федотова , О. О. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У дослідженні розглянуто інформаційну політику ЄС у напрямі забезпечення прав користувачів під час провадження діяльності в мережі Інтернет. Автором проаналізовано низку важливих документів, які закладають правову основу для розвитку інформаційного суспільства, що гарантують захист прав і свобод людини.