Інтеграція каналів комунікації в інформаційних системах - Шпикуляк , І. С.; Прігунов , О. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У статті розкрито сутність інтеграції каналів комунікації в інформаційних системах, розглянуто основні технології для її впровадження та проаналізовано переваги інтегрованої комунікаційної платформи для підвищення ефективності управлінських процесів і покращення взаємодії з клієнтами в організаціях