Інноваційні підходи до стратегічного розвитку територіальних громад - Боднар , С. В.; Примуш , М. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У статті досліджено інноваційні підходи до стратегічного розвитку територіальних громад через призму трьох ключових напрямів: цифрові технології в управлінні, принципи сталого розвитку та державно-приватне партнерство. Проаналізовано практичне застосування цих підходів та їх вплив на економічну стабільність і соціальну гармонію громад.