Публічна інформація в державному управлінні - Налбандян , К. О.; Чальцева , О. М. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Публічна інформація відіграє вирішальну роль у забезпеченні прозорості та підзвітності діяльності державних органів. Вона є основою для відкритого діалогу між владою і громадянами, що сприяє зниженню рівня недовіри до державних інституцій та підвищенню рівня суспільної стабільності. Прозорість допомагає громадянам бути обізнаними щодо прийнятих рішень і політик, а також надає змогу громадськості брати участь у процесах управління.