Образи Північної Кореї та Парагвайської диктатури в антиукраїнських наративах - Паламарчук , Ю. Д.; Мацишина , І. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Розглядаючи українські та російські засоби інформації, стаття має на меті: по-перше, розглянути та проаналізувати зміну парадигми «Україна – Корея – Парагвай»; по-друге, розглянути вплив московської агентури на поширення цього наративу серед українського інфопростору; по-третє, розглянути критику вищезгаданих парадигм.