Розвиток інклюзивності державного управління соціальною сферою - Чорнобривенко , О. Д.; Калитюк , Н. І. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У досліджені обґрунтована актуальність розвитку інклюзивності у сфері державного управління соціальною сферою. Основна увага приділена сучасним тенденціям розвитку інклюзивності та безбар’єрності в період повномасштабного вторгнення.