Застосування машинного навчання в інтернет-маркетингу - Артим-Дрогомирецька , З. Б.; Дацко , М. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Ефективність інтернет-маркетингу є актуальним питанням на сучасному етапі економічного розвитку. Вивчення поведінки споживачів, їхніх споживчих переваг та потреб в онлайн-середовищі вимагає застосування нових математичних методів та інформаційних технологій. Тому для аналізу великих обсягів даних, виявлення тенденцій, персоналізації пропозицій доцільно використовувати алгоритми машинного навчання.