Моделювання та візуалізація клітинних автоматів у MATLAB для розв’язання транспортних задач - Журовський , Я. О.; Римар , П. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У роботі досліджено застосування клітинних автоматів для моделювання транспортних систем у MATLAB. Реалізовано модель руху автомобілів на основі клітинних автоматів, яка дає змогу аналізувати транспортні потоки та виявляти затори.