Математична обробка отриманих даних ультразвукового датчика руху - Канюка , Р. Ю.; Ротштейн , О. П. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Дослідження методів звукової локації для реалізації власної системи визначення джерела акустичної хвилі. Покращення точності та зручності за допомогою аналізу отриманих даних звукових хвиль.