Роль дронів у технологічних процесах для логістики - Ліваковський , В. К.; Римар , П. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Використання безпілотних літальних апаратів суттєво трансформувало сучасні процеси у багатьох галузях: від логістики та сільського господарства до медицини та рятувальних місій. Дрони дали змогу скоротити час, підвищити ефективність і зробили доступними послуги доставки навіть у найвіддаленіших регіонах. Це дослідження аналізує ключові етапи розвитку дронів та їх вплив на якість життя.