Розробка інформаційної системи з підтримки індексування та пошуку інформації - Огороднік , М. О.; Римар , П. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Розроблена інформаційна система підтримує індексування та пошук документів, використовуючи C#, .NET та PostgreSQL. Система забезпечує автоматичне створення індексів, швидкий пошук та ефективне керування великими обсягами даних.