Аналіз даних фінансових ринків на основі моделей ARIMA - Олійник , Б. С.; Потапова , Н. А. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Проведено аналіз результатів налаштування різних конфігурацій моделі ARIMA для аналізу акцій компанії на фінансовому ринку. Встановлено, що ця модель має найбільшу результативність у короткостроковому періоді прогнозування, тоді як у довгостроковому періоді необхідно застосовувати інші типи моделей.