Інформаційна система для узагальнення результатів навчання з функцією профорієнтації - Перепелиця , А. С.; Бабаков , Р. М. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Сучасні освітні заклади стикаються з викликами щодо підтримки учнів у виборі професії та аналізу навчальних досягнень. Інформаційна система з функцією профорієнтації автоматизує збір та аналіз даних про успішність і психологічні характеристики учнів, надаючи персоналізовані рекомендації, що зменшує невизначеність вибору кар’єри.