Алгоритми семантичного аналізу для покращення точності рекомендацій наукових творів на основі ключових слів - Савосін , В. С.; Штовба , С. Д. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У роботі досліджуються сучасні алгоритми семантичного аналізу для покращення точності рекомендацій наукових творів. Представлено порівняльний аналіз алгоритмів TF-IDF, Word2Vec, та BERT, а також їх ефективність у підборі релевантної наукової літератури.