Використання генеративного штучного інтелекту для створення зображень - Стукельман , П. І.; Веселовська , Н. Р. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Робота присвячена особливостям та можливостям використання генеративного штучного інтелекту для створення зображень. Проаналізовано сутність генеративного штучного інтелекту. Визначено основні аспекти створення зображень з використанням програм на основі генеративного ШІ. З’ясовано основні проблеми та виклики використання генеративного ШІ у цьому напрямі.