Вплив нейромереж на розробку вебдизайну - Труханська , В. О.; Зелінська , О. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Дослідження присвячене аналізу впливу нейромереж на розробку вебдизайну. Нейромережі завдяки своїй здатності обробляти великі обсяги даних стали потужним інструментом у створенні дизайну, що дає змогу автоматизувати цей процес. У публікації аналізуються переваги застосування нейромереж у вебдизайні, зокрема покращення користувацького досвіду, оптимізація часу розробки та підвищення ефективності тестування. До того ж проаналізовані інструменти та платформи, які використовують ці технології для досягнення високої якості дизайну.