Автоматична генерація навчальних даних за допомогою великих мовних моделей для задач класифікації текстових повідомлень - Чайковський , П. А.; Штовба , С. Д. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
Запропоновано та досліджено методологію автоматичної генерації навчальних наборів даних для класифікації текстових повідомлень з використанням великих мовних моделей.