Аналіз методів забезпечення захисту персональних даних у медичній хмарній системі e-Health - Васильченко , Д. Н.; Загоруйко , Л. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У роботі було проведено аналіз методів забезпечення захисту персональних даних у медичній хмарній системі e-Health, що пов’язано зі стрімким розвитком інформаційних технологій загалом, зміною форматів збереження і зростанням об’єму даних, та з процесами їх перетворень, редагувань тощо у контексті хмарних медичних даних.