Висвітлення ролі жінок у владі: огляд сучасних медіа - Праведна , Д. Г.; Чорнодон , М. І. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2024)
У роботі досліджено два регіональні медіа. Огляд включає матеріали, опубліковані в період 1–20 жовтня, де увагу приділено тому, як медіа висвітлюють жінок-лідерок, підкреслюючи їхні досягнення або акцентуючи на стереотипах. Дослідження показує як позитивні, так і проблемні тенденції у формуванні суспільної думки про жіноче лідерство в політиці та інших сферах.