Вимоги до оформлення тез - 2025, © Колектив авторів; імені Василя Стуса, 2025, © Донецький національний університет (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
Для забезпечення високої якості збірника матеріалів ІV Міжнародної конференції «Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень» від авторів вимагається дотримання правил оформлення тез, наведених у цих вимогах.