Інформаційний лист - 2025, © Колектив авторів; імені Василя Стуса, 2025, © Донецький національний університет (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
Вельмишановні колеги, запрошуємо Вас взяти участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ СУЧАСНИХ МІЖДИСЦИПЛІНАРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» 01 листопада 2024 року в змішаному форматі: за адресою: ауд. 303а, вул. 600-річчя, 21, м. Вінниця, на онлайн-платформі Zoom за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/86474452204?pwd=lch6jR1rb1vILKBlzsmwpJWdTvArkp.1 Ідентифікатор конференції: 864 7445 2204 Код доступу: q71RH6