Поняття оптимізації інформаційного простору у сучасному цифровому середовищі - Присяжнюк , К. В.; Прігунов, А. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
У статті проаналізовано чинники, що впливають на ефективність комунікації та сприйняття інформації в цифровому середовищі. Визначено підходи до оптимізації інформаційного простору через підвищення якості контенту, удосконалення структури та механізмів обміну інформацією. Наголошено на важливості орієнтації на потреби цільової аудиторії для підвищення ефективності цифрових ресурсів.