Регламентація процесу приймання та передавання документів в електронних інформаційних системах бізнесу - Гуменний , В. О.; Сивицька , І. Г. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
У доповіді показано проблеми трансформації традиційних підходів до регламентації процесу приймання та передавання документів в умовах переходу до електронного документообігу. Проаналізовано відмінності між паперовими та електронними процедурами, визначено основні труднощі архівної практики й окреслено напрями адаптації нормативної бази та підготовки фахівців до роботи в цифровому середовищі.