Цифрова трансформація сільського господарства України та Молдови в процесі європейської інтеграції - Улинич , А. Я. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
Досліджено процес цифрової трансформації аграрного сектору України та Молдови в контексті євроінтеграції. Визначено роль ІТ-інновацій – IoT, AI, Big Data та блокчейн-систем – у підвищенні ефективності, прозорості й екологічної стійкості агровиробництва відповідно до стандартів ЄС.