Використання системи інформаційно-аналітичного забезпечення у діяльності адміністративного підрозділу підприємства - Цюпаченко , Ю. С.; Анісімова , О. М. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
У роботі розглянуто роль систем інформаційно-аналітичного забезпечення (ІАЗ) у діяльності адміністративних підрозділів підприємств. Проаналізовано функціональні можливості ІАЗ, їх вплив на ефективність управлінських процесів та ухвалення рішень. Визначено основні проблеми, що виникають під час упровадження таких систем, зокрема технічні, організаційні та кадрові труднощі. Акцентовано на необхідності подальших досліджень, спрямованих на оцінку ефективності ІАЗ та їх адаптацію до специфіки різних галузей економіки.