Трансформація політичної системи України на шляху від радянського минулого до європейського майбутнього - Вайзберг , В. В.; Дубель , М. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
Досліджується процес трансформації політичної системи України від радянської моделі до європейських демократичних стандартів, аналізуються ключові етапи реформ, виклики модернізації та формування сучасної європейської ідентичності держави